Obecny czas to Pi 12:54, 20 Lip 2018 | Zaloguj si, by sprawdzi wiadomoci
Zobacz posty bez odpowiedzi
Forum Forum zastpu Kirasjerzy z 9SDH Dby Strona GwnaForum Forum zastpu Kirasjerzy z 9SDH Dby Strona Gwna
Uytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Jak czytam te wszystkie opinie to nie wiem czy śmiać się
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum zastpu Kirasjerzy z 9SDH Dby Strona Gwna » 9SDH
Zobacz poprzedni temat | Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
Juukla




Doczy: 25 Sty 2014
Posty: 722
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 7:26, 05 Kwi 2014    Temat postu: Jak czytam te wszystkie opinie to nie wiem czy śmiać się

Nic nie je...
[link widoczny dla zalogowanych]
Wydatki na jedzenie to suma okolo 250e miesiecznie, czasami troche mniej, czasami troche wiecej... Yomanda - You\'re Free
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

mam bliznę na szyji o długości 15 cm.jest okropna,a na dodatek robi mi sie bliznowiec,a własciwie juz jest!.jest to blizna po wycieciu migdałkow ,na wskutek błędu lekarza.przeciął mi tentnice szyjną!blizne miałam wycinaną metodą kosmetyczną,ale nadal w jednym miejscu zrobił sie bliznowiec.obecnie mam specjalistyczne lasery,po ktorych jest poprawa do pewnego czasu,zanim nie bedzie kolejnego(w tym czasie sie znowu rozrasta)cena jednego laseru to 500zł.mam serie 30 minut co 3 tygodnie.leczenie jest długie i kosztowne.byłam juz u wielu specjalistow w Warszwie.prosze o jakąs opinie na temet usowania blizn ,szczególnie lekarzy.jest to tak dokuczliwe,ze trudno mi z nią żyć.mam juz dosyc apaszek ,szali,golfów itp.prosze o jakąs informacje [link widoczny dla zalogowanych] chce kotka .
Jak macie pytania to nie wachajcie sie...sluze rada i doswiadczeniem. dziewczyny jeśli będziecie szukac pomocy tam : To samo dotyczy zupek w proszku ktore maja rozne uzdatniacze i glutaminiany sodu tez sa na liscie zakazanej. [link widoczny dla zalogowanych] Napisz prosze czy przez te 2 miesiące ćwiczyłaś, czy miałaś jakąś diete i ile wazyłaś przed? [link widoczny dla zalogowanych]
To mi przychodzi do głowy Operacje będe mieć prawdopodobnie za pół roku i zastanawia mnie to, czy powinnam sie do niej jakoś przygotować? Poza tym regulują układ trawienny i pobudzają wydalanie. Nawet powoli zapominam jaki to był ból i jakie niedogodności i pomalutku planuję kolejny zabieg na wiosnę. A w zasadzie to z jedna. dodam tylko jedno,mieszkam w Niemczech i to co widzialam przed paroma tygodniami zszokowalo mnie,a wiec byla sprawa w sadzie 3 turkow,bo zabili TRZEMA STRZALAMI WLASNA SIOSTRE,bo chciala zyc jak Niemcy,normalnie sie ubierac,czesac itd.zamkneli tego najmlodszego,podejrzewam,ze kazdy z braci oddal po strzale w glowe,stalo sie to w Berlinie na przystanku autobusowym,osierocila bieaczka male dziecko,reszta braci ma dobrowolnie opuscis Niemcy,wrocic spowrotem do Turcji,wszyscy byli i sa do dzisiaj wstrzasnieci ta tragedia,a co na to turki,smiali sie do kamery,tak im bylo przykro,nie robia sobie nic z ludzi,nic z policji,smieja im sie prosto w oczy,zaden Niemiec nie chce z nimi zadzierac sa nieobliczalni,wyciagna spluwe i strzela w leb na ulicy..... Prosze o parade co i gdzie wybrac.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Kazda z was moze miec piekne i duze usta wypukłe i napuchnięte.
[link widoczny dla zalogowanych]
Haneczko, mieszkam ok 50km od Lublina.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

:/ moje pytanie brzm po ilu dniach od brania luteiny pojawi mi sie owulacja ? [link widoczny dla zalogowanych] Taktaczku...otóż mam takie podejście bowiem swoje w życiu przeszłam(pewnie kiedyś o tym napiszę)i nauczyłam się,że optymistyczne podejście do życia...bardziej mi smakuje Mmmm,lawenda,uwielbiam ją Chyba też posadzę.Mam różne dziwy w ogrodzie ale skusiłaś mnie na tą lawendą Mi zaraz po przyjeździe ze szpitala uciekł york z domu,zobaczyłam go z balkonu.Próbowałam krzyczeć,co było zabronione,tym bardziej,że mam tylko jedną strunę głosową...człowiek czasami nie myśli
Uwielbiam dziewczyny w skórzanej odzieży! A ja jestem ciasteczkowy potwór!!! dni okresu, dni po okresie -wszystko zalezy od dlugosci cyklu, owulacja moze sie przesuwac z powodu stresu, choroby a nawet wyjazdu w inny klimat... To mi potrzeba by było 6 ml aquamidu, zeby miec takie usta jak Lima? W GABINETACH KOSMETYCZNYCH STOSUJE SIE APARATY WYTWARZAJACE PODCISNIENIE [link widoczny dla zalogowanych]
Nie, bo ta rurka jest cienka i krótka. GŁODÓWKA Ta Pani jest szczuplutka i wcale nie taka wysoka. hej,od jutra zaczynam swoja 3 glodowke. Kalisz;P A JEDZENIE BEZ MOZGU NIBY DOBRE? no to jednak jestem kiepską matematyczką Dzieki
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

mam pytanie czy one gryza i czy je ciagnie do ludzi?
[link widoczny dla zalogowanych]
Mamy 2 córeczki, bardzo sympatyczne.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

jest tyle grubasów .. [link widoczny dla zalogowanych] podoba mi sie imie Nikola mama dała mi tak na imie i jestem zadowolona mam 14 lat cool
Szpinak na farsz do naleśników powinien być dość gęsty, dlatego mrożony trzeba będzie odparować jeszcze przez parę minut bez przykrycia. widzę ze sporo jest chętnych osób na ten wspaniały zawód... eeech co ta kasa z ludzi robi czasem... ciśnienie w normie puls też ide coś robić bo niewysiedze Mogę powiedzieć śmiało że przeszłam większość salonów w Katowicach i nie tylko i tytaj jestem zadowolona. [link widoczny dla zalogowanych]
pozwolili mi tylko pić do 22..... nie odpruwaj gdy byłam na granicy 20g węgli (teraz staram się nie przekraczać 15g) Najpierw piszesz list. Od pijaków się odchodzi, zostawia się ich samych z ukochanymi procentami, a nie meczy życiem z nimi. Pozdrawiam. Walker
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
a co namiary ci podeslac??
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

dzis znów miałam małe drętwienie palców więc wzięłam podwójną dawkę wapnia z zachowaniem jednej tabl Alfadiolu.
[link widoczny dla zalogowanych]
Ale jak mam ocenić rozmiar kolczyka?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mogliby troche ciekawiej ole ubrac, bo to ladna i zgrabna mloda dziewczyna (co widac na probach, jak wystepuje w dresach i ladnie sie prezentuje au naturel) [link widoczny dla zalogowanych] Wez mnie dziewczyno nie strasz,ze te wszystkie moje meki moga pojsc na marne!
to bylo najpiekniejsze zdjecie jakie widzialam, nie tylko na wzglad ze bylo na nim moje dziecko opalaj sie Skoro miejsce śmieci jest na szarym końcu to w takim razie co ty tutaj robisz??? Odrazu na wejsciu zajal sie mna jakis nieudolny ,,fryzjer'' nie ma tam typowych fryzjerow na tych darmowych wizytach,bo to szkolenie i zapraszaja ludzi,ale tak naprawde jestesmy frajerkami idac tam i liczac na Bog wie co.. Wiem jest boski, poznałam go i jest bardzo sympatyczny. [link widoczny dla zalogowanych]
Ewa Sz----> Twojawypowiedź jest b.cenna. Zdjecia są bardzo mobilizujące nie byłam przez weekend z wami bo ciagle coś sie działo. Co do zmywania paznokci to chodzi o to, że na opuszkach palców i pod paznokciami najszybciej widac objawy niedotlenienia organizmu, skąd trzeba zmywac lakier. 1.Przemysław Cypryański KULT \6 LAT PÓŹNIEJ \ To chyba jest najtrudniejsze.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrt do gry
Juukla




Doczy: 25 Sty 2014
Posty: 722
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Sob 7:27, 05 Kwi 2014    Temat postu: )

babaj:
[link widoczny dla zalogowanych]
W takim razie bierz sie do dziela i zaczynaj Trzymam kciuki
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Niestety na forum dieta zlikwidowali dwa moje tematy i nie mam gdzie cie odeslac. [link widoczny dla zalogowanych] przezyłam traumę, dzieci do dzisiaj nie doszły do siebie
tez mam malo czasu ale narazie sie udaje!!! No i jeszcze inny śluz-jak woda a po zaschnięciu białawy.W koncu zrobiłam test,około 4 lub nawet 5 dni przed terminem @Robiac go marzyłam ze wyjdzie pozytywny ale w głebi duszy wiedziałam ze bedzie negatywny Czułam ze to za wczesnie na test ale ciekawosc jest silniejsza . Chciałam wrócić do swojego naturalnego koloru, ale ta cała dekoloryzacja nie wchodzi w grę a nie chcę czekać aż mi moje włosy odrosną! Robiłam na szczęście tylko w części chrzęstnej 6 lat temu i - niestety - muszę robić poprawkę, bo mam zapadniętą zupełnie prawą stronę Wyglada to tak, ze cześć kostna jest szeroka, a potem urwana linia nosa i wycięta zupełnie chrząstka - jak u Jacksona. Ja czasami pije wode leciutko gazowana, a od 18 dnia to chyba juz tylko Pellegrino water ze szklanych butelek. [link widoczny dla zalogowanych]
Pozdrawam ma to tę zaletę, że w stowarzyszeniu będziesz miała praktyki u kilku różnych rzeczoznawców, a oni zwykle się w czymś specjalizują, więc będziesz miała konsultacje z najlepszymi specjalistami w poszczególnych dziedzinach, a indywidualny rzeczoznawca, do którego trafisz, może np. Tak było z moim synkiem. wzrost 176. Skąd wziąć te akumulatorki? Santana gratulacje ale masz power z tym pisaniem i czytaniem, Akademia Urody Tomasza Pietrzaka!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Kamuś, a jak Twoje kolanko dzisiaj?!
[link widoczny dla zalogowanych]
Jestem w 4 miesiacu.. ja szosteczke zaczynalam chyba z milion razy ale nigdy nie udalo mi sie dojsc do konca, zawsze wylamywalam sie 1 dniem (albo zapomnialam, albo imprezowalam )
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Bo tam są węglowodany proste. [link widoczny dla zalogowanych] Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni!
mnie poinstruowali w Denique jak mam o nie dbac zgadzam sie z przedmowczynia-lumpex tez jest super. Tunczyk i kurczak, jesli masz okacje to zwaz sobie 3 dkg kurczaka i zobacz jaka to jest ilosc Tunczyk odpada bo ma takie ilosci olowiu ze nikt rozsadny go nie wprowadza do diety. A ja potrafiłam wszamać ze 2 op. W tej ksiazce jest tej jadlospis i przepisy na potrawy takze poza okresem diety [link widoczny dla zalogowanych]
Bosie, kobieto poczytaj sobie na internecie o ziarniakach. W listopadzie 2006 poszłam do ginekologa, starszej Pani ginekolog. moja kolezanka starala sie \' zejsc\' z czarnego(pofarbowala na sredni braz) i poprostu ma robione pasemke, teraz juz nie liczac tych pasemek ma naturalny kolor jakos do polowy dlugosci wlosow... wczesnije ialam kilku wlochow ( z jednym nawt mieszkalam) ale powiedzialam NIE konec, sa strasznymi mami synkami!! To prawda ze nie odrazu znalazlam te prace, wczesniej pracowalam w 3 roznych innych firmach, zmieniajac zawsze po wynegocjowaniu coraz lepszych warunkow finansowych, ale w ciagu 3 lat udalo mi sie osiagnac dwa razy lepsze zarobki niz na poczatku, to moj malutki prywatny sukces. Pozdrawiam nie opowiadam w pracy o swoim prywatnym życiu, więc w sumie nie wiem skąd wiedziała, a może rzuciła ten tekst żeby sprawdzić, czy kogoś mam, nie wiem, ale naprawdę mam to w du.pie.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Mam dokładnie to samo już 2 lata ..mam dopiero 15 lat a muszę męczyć się z tym gównem
[link widoczny dla zalogowanych]
A powiedz, tylko szczerze,czy ty teraz juz w ogole nie czujesz z e masz nie swoje piersi?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

laid back-baker man [link widoczny dla zalogowanych] Moze byc kanapka z wedlina, kawalek miesa, suchy rogal oby tylko zapchac zoladek, bo kiedy nie jem strasznie mnie on boli.
Ktos inny mi doradzil poszukac pokoju, ale jakos sobie nie wyobrazam mieszkam z innymi ludzmi. Ta rodzina byłaby fikcją. I had this flashback of how I felt sitting on the plane and finally realised I had to do something. Dwa wloski ojej tragedia!!!! A sama aplikacja, najlepiej po kąpieli przed snem, mozna ja lekko nawilżyć woda, bo to tak samo jak sex na sucho tez boli więc trzeba sie rozluźnić i powoli, powoli i wchodzi [link widoczny dla zalogowanych]
Ostatnio byłam w Zarze i spodobały mi się białe spodnie ale nie prześwitujące i chyba je kupię jeszcze raz przestrzegam!!!! do autorki topiku , masz moze gg? Po 2 tygodniach wyszlam ze szpitala, lecz musialam miec indywidualny tok nauczania. Zajrzyjcie nawww.ziolowyogrod.blogspot.com Anorektyczko bulimiczko, gdyby nic nie trafiło do mnie z tego co pisałaś, nadal bym wymiotowała nawet i po kilkanaście razy dziennie! Słuchajcie pomóżcie mi...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

pozdrawiam
[link widoczny dla zalogowanych]
To tak samo jak ja,mój też pracuje za granicą ale nie tak na stałe;póki co nie pije od kilkunastu miesięcy ale dawniej jego przyjazdy,też kojarzyły mi się z ciągłymi pijackim wyskokami ja rowniez , malgosia - najlepsza
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Teraz ja mogę pomóc komuś innemu jeśli chodzi o takie informacje. [link widoczny dla zalogowanych] Od prawie roku mieszkam w Gdańsku - Maja też prze-szczęśliwa, a P.
W końcu mam fryzjera na stałe. Obydwie mamy sesje A tak w ogóle daleko się wybierasz? a tak poza tym to WCALE nie odczuwam głodu... najpierw za farbowanie beznadziejnym kolorem, teraz jego degokoloryzacja ponad STówkę ... [link widoczny dla zalogowanych]
jajecznica z 2 jaj+ mała kiełbaska ślaska- na łyżce oleju Nie przyklejaj mi kochaniutka łatki tylko dlatego, ze skrytykowałam twoj sposób myslenia i oceny innych. [link widoczny dla zalogowanych] idlipstr9.jpg to strasznie trudno jest osiągnąć, bo pedały ciągną' w dół i jakby jest się skazanym na pochylenie raczej do przodu ja mam troche obawy,bo w sumie nie jem tlusto, ale przypuszczam,ze to wlasnie weglowodany mnie tlucza,wiec musze sprobowac. Zaproponowała mi zrobienie brązowych pasemek. proszę!!!!!!!!!!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Dolegliwości mogą nieco złagodzić ziołowe nasiadówki np.


Post zosta pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrt do gry
Juukla




Doczy: 25 Sty 2014
Posty: 722
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Pon 11:38, 07 Kwi 2014    Temat postu:

Jednak im więcej się jej zjada tym bardziej jest się POMARAŃCZOWYM, a nie opalonym.
[link widoczny dla zalogowanych]
My jestesmy jeszce w ciazy wiec o poraodzie i jakiejs wpadce napisze w listopadzie link do tej stronki sotalam od znajomej z babyboom...kapitalne opowiesci
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Gdy przestalo dzialac znieczulenie nie czulem bolu. [link widoczny dla zalogowanych] Wow Tez tak chce!!
Od chwili otrzymania uwag OWM dzwoniłam do Kurii ze 2-3- razy pytając na jakim etapie jest moja sprawa. Tez nie czuje sie fajnie jak wielki pajak grasuje w okolicy sofy, czy lozka, ale w 9/10 przypadkach daje sie robala zlapac i wyniesc na dwor. Wydaje się w porządku. Zofia Kaczyńska najlepszego Niech urodzi zdrowego dzidziusia Ma juz synka i jak chce miec drugie diecko to na co kma czekać?Ja im dobrze zyczę i fajne,że będzie mieć drugiego bobaska [link widoczny dla zalogowanych]
Niestety jesteśmy skazane na przedziałki ;] oraz zaczołem stosować proste ćwiczenie - stawałem w wąskim przjściu pod ścianą ,pięty równo przyciśnie przy scianie 1. Ja akurat miałam cesarkę, ale bardzo złe samopoczucie i przeczucie spowodowało, że zdążyłam się ogolić i nie jadłam nic przez cały dzień i wieczorem miałam już dziecko w ramionach. Naprawde na nia licze. Kombinuje, że 50 kg przy wzroście 167 cm to będzie właśnie ok. średnio 3 minuty
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

a ja nie wiedzialam.
[link widoczny dla zalogowanych]
Witaj,beta !
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ŚREDNIO 10,15 TYŚ. [link widoczny dla zalogowanych] Regine
drugi dzien. 3 Doors Down-Here without you poprosil o moj nr, pozniej umowilismy sie na spotkanie i tak spotykalismy sie kilka razy dziennie przez 2 miesiace az wyjechalam. Jak jeszcze kogos sobie przypomne (kogo chcialabym zaboaczyc hihi) To dam znac [reka] pierwszy dzień urlopu czas wyprostować psychikę pozdrowienia dla wszystkich no prawie wszystkich oprócz góry [link widoczny dla zalogowanych]
Mam nadzieje ze ta bedzie silną fasolka ( jak to na wiosne przystalo) i utrzyma sie swojej mamusi larry-harry (czy jak Ci tam)- widze,ze pracujesz w Myslowicach skoro uwazasz ze tylko tam sie pracuje a gdzie indziej lezy caly dzien.No coz szkoda mi Cie.Jak dluzej popracujesz to zauwazysz ze pracownicy w Zywiec Trade pracuja na zmiany np fakturzystki,a nawet wyobraz sobie chodza na urlopy.Wiec zanim zaczniesz osadzac innych ze sie obijaja w godzinach 14 do 16 to pomysl pierw co piszesz a pozniej pisz te swoje bajki np wynagrodzeniu ph. Bardzo mnie cieszy brak ochoty na papierosa, aż maż się dziwi, ale chyba bym umarła jak bym teraz zapaliła. Od wczoraj biorę gynalgin i obawiam się, że w ciągu najbliższych kilku dni dostanę miesiączkę (mam je niereguralnie). cześć dziewczyny, fajnie,że tyle z nas ćwiczy na orbitreku, ja miałam teraz mało czasu i trochę zawaliłam ćwiczenia ale dzisiaj zaczynam kolejną serię, orbitrek świetnie modeluje sylwetkę zwłaszcza uda, pośladki i ramiona-rewelacja [link widoczny dla zalogowanych] pg Witam Mam problem może ktoś wie coś na ten temat i mi pomoże.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
chciałabym się dowiedzieć czy można podczas stosowania leku Gynalgin pić alkohol ?
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Od gina wiem tylko tyle ze przez 6 tyg nie można wspólżyć i w najbliższej przyszłości dzidziusia planować- ale to mi raczej nie grozi
[link widoczny dla zalogowanych]
po wycięciu i ponownym zeszyciu czy zabiegach laserowych też będzie ślad, jeśli dobrze pójdzie to mniejszy niż wcześniejsza blizna.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Myla, oj kobitko! [link widoczny dla zalogowanych] Do Antymuslim...
Doznalem szoku jak znieczulenie zeszlo juz po jakiejs godzinie myslalem ze wyjde z siebie i zazylem ibuprom max i przykladalem lod wedle rad poprzednikow no i jakos bylo lepiej nawet udalo sie usnac z tym ze obudzilem sie pol godziny temu z nawrotem bolu wiec wcisnalem jogurt (tylko to bylem w stanie) i zazylem ketonal teraz czekam na efekt do tego mam antybiotyk i oslone standardowo. Od czego zacząć? Popieram Mistrza. klaudioD, to dopiero 9 tydzień (wg ostatniej miesiączki). Powodzenia mimo wszytsko [link widoczny dla zalogowanych]
Nienawidze tej blizny.Ona jest obrzydliwa...Ja sie do niej przyzwyczailam ale zawsze po cichu sobie mysle ze tak bardzo chcialabym jej nie miec =[ ubierac sie w co chce i w ogole. Wyszło super, jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, gorąco polecam! Miejscowo spalić tłuszcz pomogą ci masaże odchudzające tzw.modeling Ja robie tak, że po kolejnym ściągniętym pliku kasuje pliki cookies i internet temporay files i wtedy bez problemu mogę wejśc i ściągnąć po chwli następny. Jak sie uda dodam zdjecie szczuplego brzucha , nie potafie Bardzo go kocham i tęsknieeeee. biodro (przy aparatach na podudziu nie ma grotów).
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Ale mimo wszystko jakieś tam podstawy się nauczyłam, doszkoliłam je w Europejskim centrum kształcenia stylistów i teraz otwieram własny salon.
[link widoczny dla zalogowanych]
mój kot już mi nie jednego przyczaił przez co pająk mały jeszcze skończył swój żywot!
[link widoczny dla zalogowanych]
diety Atkinsa.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

wzielam 2 razy ale tak fatalnie sie czulam ze zrezygnowalam(wtedy jescze nie planowalam dzieci ale prolaktyna byla duzo za wysoka i trzeba bylo obnizyc). [link widoczny dla zalogowanych] Jeżeli są chętne zaprasza,zapraszam.
moim zdaniem ona troche wredna jest. Wieczor spedzilismy w domu...bez kolacji sie nie obeszlo Ale na pewno są osoby które skorzystają... Kupiłam ją niedawno i naprawde włosy są super. Wpadlam do lazienki po chwili odsapnac po czym wyszlam zobaczyc gdzie bydle (bylam pewna ze jakos go tam utluklam) lezy martwe. [link widoczny dla zalogowanych]
Polskie gwiazdy nie używają polskich liter: Zawsze robili mi to samo. kasiula nie chodzi mi o SACRAFICE. szczerze mowiac nie wiem co Ci napisac Tabletki anty w samym założeniu powooduja wzrost poziomu prolaktyny , a jesli on juz jest zawyzony nie trudno przewidziec skutek nie polecam salonu pod tytułem REVLON w Żorach!
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrt do gry
Juukla




Doczy: 25 Sty 2014
Posty: 722
Przeczyta: 0 tematw

Ostrzee: 0/5
Skd: Finland

PostWysany: Wto 11:31, 08 Kwi 2014    Temat postu: www.e-figura.pl

W szpitalu byłam 4 dni.
[link widoczny dla zalogowanych]
nie tylko w londynie ale w ogole na wyspach. Przyznam, że mocno się wystraszyłem, a żeby nie straszyć żony, która właśnie jak większość tu osób nie toleruje tego robactwa, nie powiedziałem jej ani o pierwszym ani o drugim znalezisku.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Oczywiscie zaraz stres. [link widoczny dla zalogowanych] No po czekoladzie!!!!
dzięki za pomoc -takam uhahana Jak wygląda tam życie codzienne? U nas wychdza wszystkie zeby oprócz dolnej dwójki. mi sie zdaje ze ma naturalne, taki wlasnie sukienki z dekoltem powikekszaja optycznie piersi sądze , że te kolacje o 20-21 to nie żadna tragedia , za sadełko obwiniałabym raczej kawusie , słodycze i imieninki - weź do pracy sporo wody , jakis sok warzywny i pożywne kanapki , to i do słodyczy tak nie bedzie ciągnąć; [link widoczny dla zalogowanych]
Zrobiłem to samo. No ale ciagle czuje w gardle jakby cos mi siedziało.... Placic czy nie placic za operacje?ja nie placilam,ale znam kobiete,ktora uzbierala na operacje i dopiero poszla pod noz,a wcale jej lekko nie bylo,no coz kazdy wybiera dla siebie to co uzna za najlepsze. Też nie wiem dlaczego??? Takze dziewczyny glowy do gory. Poznalam przeciez jego kolegow i malzenstwa anglo-tureckie. Przyszła panna młoda wybierała baloniki, \pękała\ je i miała odpowiedzieć na pytanie.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

opowiem Wam jak kiedys siedze w lato na fotelu w domu wieczor upalny wiec mialam otwarte okno-normalne.
[link widoczny dla zalogowanych]
Ją do tematu szczepień podchodzę z wielkim dystansem, swoje przeszliśmy, ale nie wszystkie szczepienia skreslam i napewno drugie dziecko też będę szczepic tylko nie na wszystko i nie tym kalendarzem szczepień który narzuca sanepid czy ministerstwo zdrowia.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Daj znać jak się uda
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Kiedy ja będę ważyć 85 kg..............???????????? [link widoczny dla zalogowanych] Orbitrek jest cichutki i wygodny w użyciu (nie ma \załamanych\ kroków).
Mr. przez chwile dzis przeszla mi przez głowę taka myśl że by zarzucić dietkę, i zjeść sobie kanapeczke z białym pieczywkiem i KItKata ja rowniez szukam szuka i nie umeim znalesc to jest zaj**istee!!! powtarzaja programy przeciez Dysponujemy wieloma metodami (ostrzykiwaniwe specjalnymi roztworami, frakcjonowanie laserowe, wypełnienia, idt) i napewno znajdziemy odpowiednią by poprawić Twój komfort życia. [link widoczny dla zalogowanych]
na pneumokoki i doszli aż do strasburga i wywalczyli dożywotnią rentę dla dziecka. witam Np mozna bylo isc do jakiegos klubu mlodziezowego np RPG i tam poznac nowych ludzi, z ktorymi laczyly zainteresowania wlasnie. Wzialem raz zwykly ibuprom profilaktycznie i na zapas. suk..o haha moja kolezanka sobie spalial,a potem jej odrosly o wiele dluzsze,grubsze i ladniejsze. Jesli chodzi o stosunek do kobiet to szczegolny nacisk kladziony jest na szacunek do swojej matki.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Ja równiez chcodzę do dr L od poczatku ciąży, termin mam na połowę października.
[link widoczny dla zalogowanych]
Pa pozdro 35,5l.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

1 raz miałam robione piaskowanie w 2007 r. [link widoczny dla zalogowanych] ale to chyba wina zmiany pory roku
No cóż nie wiedzą co tracą teraz mam 1,5 miesiaca do ich przyjazdu wiec mozna startowac Witam 1)joop Ja też dzisiaj zaczęłam tą dietę i muszę wytrwac i moje zdanie też jest takie, że po każdej diecie trzeba się bardzo pilnowac, bo jak zacznie się objadac, to kilogramy na pewno powrócą. [link widoczny dla zalogowanych]
Doradźcie. nie sa takie cukierkowe jak od Sandry która ma ich mase ;( jest bardziej żywsza od Sandruni ; mam porównanie kolezanki która była zszywana w klinice i w szpitalu nfz, w klinice oczywiscie nic nie czuła, a nfz - szarpania, blizna nie do porównania. Proszę ,aby handlujący kwasami hialuronowymi wypowiedzieli się na ten temat. i tutaj, mm\amym [rzedstawione czysto biologicznie owłosienie u kobiet: Profesjonalne wykonanie na markowych produktach. Czy Polaka czy Turka...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

ja juz od roku mieszkam w weronie.Czy jest ktos z WERONY lub okolic?
[link widoczny dla zalogowanych]
Witam wszystkich serdecznie.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
Witam,
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

dzis znów miałam małe drętwienie palców więc wzięłam podwójną dawkę wapnia z zachowaniem jednej tabl Alfadiolu. [link widoczny dla zalogowanych] Co mówili Wasi lekarze?
Rzeczywiscie malo ludzi tutaj teraz zagląda ale to pewnie przez to ze kazdy ma sporo nauki, mysle ze za niedlugo sie to poprawi, jak zaczną sie wakacje. taki Tombak - jego niektóre przepisy są superowe, jednak ten gość co do głodówki najwyraźniej przesadził - to jakiś fanatyk lewatywy !!! chca sie pochawlic na wsi albo pod blokiem ze niby tacy HHHamerykanscy sa Wykopałam alkoholika ze swojego życia Znalazłam takiego na allegro: [link widoczny dla zalogowanych]
nie rozmumiem Co do orbitreka to Ja mam firmy kettler o kole zamachowym 12kg jest cichy (no,może jest przy jeździe taki lekki jakby szum,ale mi to nie przeszkadza) i jestem zadowolona żYWA Ty żyjesz huraaa, oj u mnie ksiiegos gada że maja wszystko w dupie że nie istnieja i że nic nie zrobią, jaki cudowny świat trade- same wariaty. pozdrawiam stevia (w płynie 0 g węgli, w tabletce 1g) To tylko świadczy o braku szacunku dla pracowników w tej firmie. w niedzielę miałam mały kryzys...
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post zosta pochwalony 0 razy
...
Zobacz profil autora
Powrt do gry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum zastpu Kirasjerzy z 9SDH Dby Strona Gwna » 9SDH
Wywietl posty z ostatnich:   
 
 
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:  

Strona 1 z 1


Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach


fora.pl - za wasne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group

Theme created OMI of Kyomii Designs for BRIX-CENTRAL.tk.